اخبار - اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای
اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای / اخبار ۱۴۰۳ مرداد ۳۱
http://etkfz.com/newsPage?code=D3qfYvCMIq ۱۴۰۳ مرداد ۳۱   12:06:57 کد خبر: D3qfYvCMIq

هفتمین نشست تخصصی با موضوع "نقش و جایگاه واحد بازاریابی در توسعه و رشد فروشگاه های زنجیره ای با رویکرد تبلیغات و رسانه" به همت اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای در مرکز همایش های سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

هفتمین نشست تخصصی با موضوع "نقش و جایگاه واحد بازاریابی در توسعه و رشد فروشگاه های زنجیره ای با رویکرد تبلیغات و رسانه" به همت اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای در مرکز همایش های سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد. 

به گزارش روابط عمومی اتحادیه، پس از برگزاری نشست های تخصصی با موضوعات:
- منابع انسانی و یافته‌های جدید و چالشهای این حوزه در صنعت خرده فروشی.
- چالشها و ابعاد سامانه مودیان مالیاتی و موارد جدید قانون مرتبط با صنعت خرده فروشی.
- حفظ و نگهداشت نیروی انسانی در صنعت خرده فروشی. 
- رویکردهای نوین مدیریت لجستیک در صنعت خرده فروشی.
- مدیریت حفاظت و ایمنی در فروشگاه های زنجیره ای.
- قیمت گذاری ارزش محور در صنعت خرده فروشی.

هفتمین نشست تخصصی با موضوع "نقش و جایگاه واحد بازاریابی در توسعه و رشد فروشگاه های زنجیره ای با رویکرد تبلیغات و رسانه" در مرکز همایش های سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد. 

در این نشست که شامل سه بخش سخنرانی، انتقال تجربیات و پنل بود؛ آقای دکتر حسین صبوری نایب رئیس و عضو محترم هیات مدیره اتحادیه توضیحاتی در خصوص فعالیت فروشگاه های زنجیره ای در سطح کشور بیان نمودند. همچنین ضمن تشریح وضعیت صنعت خرده فروشی و مقایسه‌ی آن با سایر کشورهای جهان به این موضوع که برای رسیدن به جایگاه واقعی این صنعت در کشور راه زیادی در پیش داریم و سهم حدود 15 درصدی از بازار گواه این ماجراست اشاره نمودند.

نایب رئیس اتحادیه گفت: با وجودی که عمر بعضی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای مثل سپه به هفتادوپنج سال می‌رسد، صنعت خرده فروشی زنجیره‌ای در ایران حدود ۱۰ سال است که به صورت جدی شروع به فعالیت کرده است.

وی افزود: اگر میانگین صنعت خرده فروشی زنجیره‌ای ایران را با لیدر‌های این صنعت در دنیا مقایسه کنیم؛ متوجه فاصله زیاد ما با جهان خواهیم شد. در ایران فرصت زیادی برای ایجاد زیرساخت‌ها وجود نداشته است و هنوز در میانگین فروشگاه‌های زنجیره ای، بیزینس مدل‌های بالغی در کشور نداریم.
عضو هیأت مدیره اتحادیه گفت: گرچه فعالان حاضر در این نشست دغدغه‌های فردی و تیمی اقتصادی کسب و کار‌ خود را دارند، اما دغدغه بزرگتر در این جمع، دغدغه صنعت خرده فروشی است. آینده این صنعت روی تمام بیزینس‌های ما اثر گذار خواهد بود و حتی دغدغه بزرگتر ما دغدغه رفاه ملی است. یک فعال اقتصادی باید علاوه بر دغدغه کسب و کار خود، دغدغه صنعت خود در سطح ملی را نیز داشته باشد و توسعه فروشگاه‌های زنجیره ای هر سه دغدغه را پوشش خواهد داد. در حالی که فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور علیرغم پیش بینی 20 درصدی در برنامه ششم توسعه تنها ۱۵ درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده است؛ اگر این سهم به ۲۵ درصد افزایش یابد، مستقیما صنعت ریتیل گسترش یافته و این اقدام به گسترش رفاه ملی نیز کمک خواهد کرد. 
نایب رئیس اتحادیه گفت: با وجود همه بدبینی هایی که نسبت به فروشگاه های زنجیره ای وجود دارد؛ گسترش این فروشگاه‌ها با کاهش هزینه‌ها، قیمت‌های مناسب تر، ارائه خدمات در سطح بالاتر و شفافیت بیشتر، به رفاه ملی کمک خواهد کرد. در صنعتی مثل لبنیات اگر شرکتی سهمش را در بازار به میزان ۲ برابر افزایش دهد سهم شرکت‌های دیگر کاهش می یابد در صورتیکه در فروشگاه های زنجیره ای چنین نیست. ما با نقطه‌ای که توسعه یک شرکت، سهم شرکت دیگر را بگیرد فاصله داریم. در حال حاضر اقیانوس آبی ۸۵ درصدی وجود دارد و توسعه شرکت‌ها در این حوزه، سهم خواهی از دیگر شرکت ها نیست.
دکتر صبوری گفت: بررسی چند ساله ما نشان می‌دهد وقتی فروشگاه زنجیره‌ای با برند جدید در یک شهرستان شروع به فعالیت می نماید، افزایش تعداد فروشگاه‌ها باعث رونق و رشد فروشگاه‌های قبلی شده و به شناخته‌تر شدن برندها کمک می نماید. در واقع حضور برند‌های جدید در این صنعت به رشد برند‌های حاضر کمک خواهد کرد.

عضو هیأت مدیره اتحادیه گفت: پاسخ این سوال که در ذهن مصرف کنندگان وجود دارد که چرا فروشگاه های زنجیره ای دارای تخفیف بیشتری هستند این است که زیرساخت ها و مکانیز‌های موجود و حذف واسطه‌ها و ارتباط مستقیم تأمین کننده با فروشگاه ها امکان ارائه تخفیف بیشتر را فراهم نموده است.
در پایان عضو هیات مدیره اتحادیه تاکید نمود، با توجه به اینکه مطالب مرتبط با فروشگاه‌های زنجیره‌ای با سرعت بالایی منتشر می‌شود؛ وظیفه داریم اعتماد مردم را نسبت به این صنعت ارتقاء دهیم.

در ادامه این رویداد، دکتر فرزاد مقدم، استاد دانشگاه در مورد برندینگ در فروشگاه‌های زنجیره‌ای به سخنرانی پرداخت و دکتر سید جواد موسوی، مشاورعلمی اتحادیه درباره وضعیت فعلی فروشگاه‌های زنجیره‌ای در ایران و مقایسه آن با سایر کشور‌های دیگر سخنانی بیان نمود. در ادامه مدیران شرکت‌ها و فعالان صنعت زنجیره‌ای کشور در بخش پنل‌ به انتقال تجربه پرداختند.

شایان ذکر است این رویداد به همت اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای و حمایت مالی شرکت آسانگار و شرکت درنیکا اندیشه پرهام (داپ اپ) برگزار شد.

پربازدیدها

فروشگاه‌های زنجیره‌ای نقش مهمی در تأمین کالاهای اساسی به ویژه در آستانه سال جدید دارند

فروش فوق العاده فروشگاه های زنجیره ای از فجرتا فطر

ابزارهای ارتقای شبکه توزیع/ حلقه‌‌‌های شفاف و کارآمد برای اجرای سیاست‌‌‌های دولت

افتتاح سومین دفتر استانی اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای در آذربایجان شرقی-تبریز

حضور رئیس جمهور در فروشگاه رفاه

واگذاری توزیع کالا‌های اساسی به فروشگاه‌های زنجیره‌ای

ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت فروشگاه های زنجیره‌ای در جهت شکل گیری زنجیره تامین و مدیریت صحیح هزینه ها

!-->